TTK Consulting

Kerülje el velünk a munkahelyi baleseteket!

 

BEMUTATKOZÁS

Tanácsadó irodánk létrehozását az a cél vezérelte, hogy a vállalkozások nagy részénél „nyűgként” kezelt balesetvédelmi, munkavédelmi, tűzvédelmi, környezetvédelmi és minőségbiztosítási feladatokat komplexen, vagy az igényeknek megfelelően moduláris csomagokban biztosítsuk megbízóink részére.

Irodánk szakértői gárdája kiváló keveréke a dinamikus szakmérnököknek, nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakértőknek és a mindennapi gyakorlatot jól ismerő szakembereknek. Feladatainkat a jogszabályi követelmények teljes körű figyelembe vételével a megbízóink speciális követelményeit követve valósítjuk meg. Eddigi eredményeink munkánk helyességét igazolták, hiszen számos kiemelt jelentőségű beruházáson a baleseti statisztikák a nemzetközi élvonalhoz tartozó alacsony baleseti értékeket mutatták. Környezetvédelem területén hasonlóan jó eredményeket tudunk felmutatni. Az általunk támogatott projekteket a területileg illetékes környezetvédelmi felügyelőségek szakemberei sok esetben példaértékűnek tekintették és környezetvédelmi büntetést semmilyen formában sem szabtak ki.

Minőségbiztosítási területen elsősorban a kiemelkedősen magas minőségi követelményeket állító beruházások minőségbiztosítási dokumentációjának sszeállítása a specialitásunk. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek ülönösen bonyolult műtárgyak minőségi dokumentációjának összeállításában.

Ilyenek, pl. az alagutak, szennyvíztisztító telepek, high-tech üzemek megvalósulási dokumentációjának minőségi fejezetei. Munkánk során sok esetben különböző vizsgálatot, mérést és kísérletet kell megterveznünk és elvégeznünk. Környezeti zaj- és rezgésmérés, megvilágítás mérés, tűzterhelési vizsgálatok, levegőminőségi vizsgálatok, építőanyagok szilárdsági, vízzárósági és integritási vizsgálatain keresztül a multimédiás környezeti szennyezettségi vizsgálatokon át a munkaegészségügyi vizsgálatokig. Ezekhez a vizsgálatokhoz az adott szakterület elismert szakértőit és akkreditált laboratóriumait vesszük igénybe.

Célunk az, hogy megbízóink válláról levegyük azokat a terheket, amelyeket a jogszabályi kötelezettségek rónak rájuk, de nem tartoznak közvetlenül vállalkozási tevékenységük kiemelt vonalához.

Szolgáltatási kategóriáink:

 

- Munkavédelem

- Emelőgépek vizsgálatai

- Tűzvédelem és tűzmegelőzés

- Villamos biztonsági mérések

- Környezetvédelem

- Minőségbiztosítás

- Foglalkozás-egészségügy

- Komplex szolgáltatások

 

Jelenlegi akció!

 

Csökkentse kötelező kiadásait, költségeit!

 

 

Cégünk most korlátozott ideig egy BASIC – csomagot kínál mikro- és kisvállalkozások részére, az 5/1993 MüM rendelet szerinti II. és III. veszélyességi osztályba tartozó főtevékenységű vállalkozásoknak. Az ajánlat csak az árak tekintetében jelent alapot, ugyanis vállaljuk, hogy valamennyi a törvényben előírt munkavédelmi szaktevékenységet elvégzünk.

TTK Consulting

 Cím:   1121 Budapest,

            Kossuth u. 60.

 

        Telefon: + 36 30 996 140

 

                     E-mail: pinter@ttkconsulting.hu

 

Pontosság